50 sonuçtan 49–50 gösteriliyor

  • SÜZME
    YOĞURT

    İÇİNDEKİLER
    Pastörize inek sütü ve Yoğurt kültürü

    PORSİYONLARA GÖRE BESİN DEĞERLERİ

    ENERJİ (kcal) ENERJİ (kj) YAĞ (g) DOYMUŞ YAĞ (g) ŞEKER (g) PROTEİN (g) TUZ (g)
    100g 138 573 10,0 6,0 5,0 7,0 0,0
    200g 276 1146 20,00 12,00 9,90 14,00 0,00

    GÜNLÜK KARŞILAMA MİKTARI

    ENERJİ YAĞ DOYMUŞ YAĞ ŞEKER PROTEİN TUZ
    %14 %31 %60 %11 %28 %0
    BARKOD NET GRAMAJ BRÜT GRAMAJ PALET ÜSTÜ ADET TIR İÇİ ADET 20'LİK KONTEYNIR 40'LIK KONTEYNIR KOLİ ADET
    8690347 051609 400 gr 426 gr 60 1980 660 1380 9
    8690347 051616 1000 gr 1052 gr 100 3300 1100 2300 6
    8690347 051623 2,5 kg 2574 gr 25 825 275 575 2
    8690347 051630 5 kg 5166 gr 75 2475 825 1725 1

    Devamını oku...
  • YÖRESEL
    KOLOT PEYNİRİ

    İÇİNDEKİLER
    Pastörize İnek Sütü, Tuz, Peynir Mayası ve Peynir Kültürü

    PORSİYONLARA GÖRE BESİN DEĞERLERİ

    ENERJİ (kcal) ENERJİ (kj) YAĞ (g) DOYMUŞ YAĞ (g) ŞEKER (g) PROTEİN (g) TUZ (g)
    100g 320 1328 24,5 14,7 2,8 122,0 1,3
    60g 144 598 11,03 6,62 1,26 9,90 0,59

    GÜNLÜK KARŞILAMA MİKTARI

    ENERJİ YAĞ DOYMUŞ YAĞ ŞEKER PROTEİN TUZ
    %7 %17 %33 %1 %20 %10

    Devamını oku...