Kaynağında sevgi olan bir başarı öyküsü...

Öykümüz 1978 yılında, Osman Kaan tarafından İstanbul Unkapanı’nda kurulan şirketimizle başladı. Geleneklerimizin bize yüklediği sorumlulukla Türk damak tadına en uygun, kaliteli ve doğal ürünler üretme arzumuz doğrultusunda Tekirdağ-Malkara’da günlük 600 litre süt işleyen küçük bir mandırayı bünyemize katarak yola çıktık. İlk üretimimiz aynı zamanda Kaanlar markasının tüketicisi ile ilk kez buluşması anlamına gelmekteydi.

Kapasite arttırımımızla birlikte, ürünlerimizde kullandığımız sütleri çok daha hijyenik ve güvenilir koşullarda üretim tesislerimize aktarmak için köy merkezlerine yaptığımız yatırım projeleri de hızla ilerliyor. Ayrıca, Çanakkale’de kurduğumuz yepyeni çiftliğimizi de faaliliyete geçirdik. Kaanlar Çiftlik ile ürünlerimizde kullandığımız sütlerin üretimini Kaanlar kalitesi ve güvencesi ile üreterek, kullandığı sütü kendisi üreten sayılı markalar arasmda yer almış oluyoruz.

Kalitemiz, Türk damak tadına verdiğimiz önem ve tüketicilerimizden aldığımız güç ile geleceğin Kaanlar markasını oluşturmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

Üretim kalitemiz, hijyen konusundaki özenimiz, Türk damak tadına verdiğimiz büyük önem kısa zamanda karşılığım gördü ve Kaanlar markamızla her geçen gün biraz daha büyüdük. Tüketicilerimizle ilk kez buluşmamızı sağlayan, günlük 600 litre süt işleme kapasitesine sahip küçük mandıramız 2011 yılı itibariyle günlük 400 ton süt işleme kapasitesine ulaştı. 2012 yılında ise tesis günlük 1200 ton süt işleme kapasitesine ve Türkiye’nin en büyük otomatik beyaz peynir üretim hattına sahip modem bir üretim tesisine dönüştü. Diğer bir hedefimiz ise, yeni tesisimiz ile tüketicilerimize sunduğumuz Kaanlar kalitesini ve ürün çeşitliliğini çok daha üst seviyelere ve geleceğe taşımaktır.